طراحی نما اجرا

نمای کرتین وال چیست؟ مقایسه با دیگر نماهای ساختمانی | قیمت اجرای نمای کرتین وال 1401

نمای کرتین وال چیست

نمای کرتین وال یکی از مدرن‌ترین و زیباترین نماهای ساختمانی است. در این مقاله قصد داریم به معرفی کامل نما کرتین وال بپردازیم و مزایا و معایب آن را با سایر نماهای ساختمانی مقایسه کنیم.

نمای ساختمان یکی از مهمترین بخش‌های آن است که هم به عنوان محافظ بخش‌های داخلی عمل می‌کند و هم تاثیر غیرقابل انکاری در استحکام ساختمان دارد. اما مهمترین ویژگی‌ نمای ساختمان، زیبایی بخشیدن به ظاهر بنا است. به همین دلیل در نماهای ساختمانی مدرن، از مصالحی چون سنگ، شیشه، پروفیل‌های فلزی و … استفاده می‌شود که هم جلوه و نمای خوبی داشته باشند و هم استحکام آنها زیاد باشد. یکی از نماهای بسیار زیبا که امروزه در ساختمان‌ها از آن استفاده می‌شود، نمای کرتین وال است. کرتین وال یکی از انواع نماهای شیشه‌ای است که ویژگی‌های منحصربه‌فردی دارد. در ادامه به معرفی کامل این نوع نما می‌پردازیم و ضمن اشاره به قیمت نما کرتین وال، درباره نحوه طراحی و اجرای آن توضیحاتی می‌دهیم. با «کارووین» همراه باشید.

نما کرتین وال چیست؟

نمای کرتین وال (Curtain Wall) که به آن نمای لامل هم گفته می‌شود، یکی از مدرن‌ترین انواع نماهای ساختمانی است که اگر بخواهیم به‌طور فنی آن را معرفی کنیم، باید بگوییم که ساختاری خود ایستا دارد. یعنی در روش نما کرتین وال، تمام وزن نما و شیشه‌های آن، روی شاسی‌ها یا لامل‌ها قرار دارد و هیچ بار اضافه‌ای را روی اسکلت ساختمان تحمیل نمی‌کند.

اما در تعریف ساده‌تر می‌توان گفت که نمای کرتین وال یک نوع نمای ساختمانی شیشه‌ای است که به عنوان یک سازه کاملا مجزا روی سطح خارجی ساختمان نصب می‌شود. در این نما از ترکیب مصالحی چون شیشه و پروفیل‌های آلومینیوم استفاده می‌کنند.

نما کرتین وال چیست

مشخصات و جزئیات نمای کرتین وال

نمای کریتن وال دارای مشخصاتی است که آن را از سایر نماهای ساختمانی متمایز می‌کنند. ما در ادامه این مقاله به تفاوت‌های نمای کرتین وال با سایر انواع نماهای ساختمانی اشاره می‌کنیم، اما در زیر به برخی از مهمترین ویژگی‌های این نوع نما می‌پردازیم.

نمای لوور چیست؟ صفر تا صد لوور آلومینیومی در نما ساختمان 1401

ویژگی مهم نمای کرتین وال

یکی از اصلی‌ترین ویژگی‌های نما کرتین وال، عایق بودن در برابر حرارت، رطوبت و همچنین صوت است. این ویژگی‌ها باعث می‌شوند که مصرف انرژی در ساختمان کاهش پیدا کند و آسایش و آرامش ساکنین آن تامین شود. اما ویژگی مهم دیگری که با استفاده از این نوع نمای ساختمانی می‌توان به آن دست پیدا کرد، ظاهری زیبا و مدرن برای ساختمان است. فرقی ندارد که ساختمان تجاری یا مسکونی باشد؛ با استفاده از نمای کرتین وال می‌توان ظاهری شیک و چشم‌نواز به ساختمان بخشید و نورگیر بودن فضاهای داخلی را به حداکثر رساند.

از سوی دیگر، نماهای کرتین وال به دلیل سبک و مستقل بودن، هیچ‌گونه بار و وزن اضافی را به ساختمان تحمیل نمی‌کنند و در برابر عوامل طبیعی مانند طوفان یا زلزله هم مقاومت بالایی دارند. طراحی و اجرای این نوع نما، هزینه چندان زیادی هم ندارد و به سرعت اجرا می‌شود.

مزایای اجرای نمای کرتین وال

ساختار نمای کرتین وال

در نما کرتین وال، لامل‌های مخصوص به‌وسیله براکت‌ها به یکدیگر متصل می‌شوند. ابعاد و اندازه این لامل‌ها با توجه به سایز کلی نما و وزن شیشه‌ها، متفاوت خواهد بود. برای تعیین این اندازه‌ها از محاسبات خاصی کمک می‌گیرند و سپس لامل‌های عمودی و افقی را به‌صورت تعیین شده، در جای خود نصب می‌‌کنند.

برای نصب شیشه روی لامل‌ها معمولا از دو روش فریم‌لس و فیس کپ استفاده می‌کنند. در حالت فریم‌لس، شیشه‌ها با فاصله کمی در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند و با چسب‌های مخصوص در جای خود فیکس می‌شوند. اما در حالت فیس کپ، یک درپوش آلومینیومی از نمای بیرون، فاصله بین شیشه‌ها را می‌پوشاند و آنها را محکم در جای خود نگه می‌دارد.

انواع نمای خشک: اجرا و قیمت نما خشک 1400 و 1401

مزایای اجرای نمای کرتین وال

اجرای نمای شیشه ای کرتین وال دارای مزایای زیادی است که تا به اینجا به برخی از آنها اشاره کردیم. در ادامه مهمترین مزیت‌های این نوع نمای ساختمانی را نام می‌بریم و مختصری درباره آن توضیح می‌دهیم:

  • زیبایی مثال‌زدنی: یکی از مهمترین ویژگی‌های نمای کرتین وال، زیبایی ظاهری آن است. این نما دارای یک سری خطوط منظم است که پنل‌های شیشه‌ای بین آنها قرار گرفته‌اند. همچنین امکان انحنا دادن به نمای کرتین وال وجود دارد که در صورت نیاز در پروژه‌های مختلف اجرا می‌شود.
  • عایق بودن: از ویژگی‌های اصلی نمای شیشه‌ای کرتین وال می‌توان به عایق بودن در برابر حرارت، رطوبت و صدا و اشاره کرد.
  • ایمنی و استحکام بالا: این نما در برابر عوامل طبیعی مانند طوفان یا زلزله کاملا مقاوم است و انعطاف‌پذیری مناسبی دارد.
  • امکان استفاده حداکثری از نور طبیعی: در صورت استفاده از نمای شیشه‌ای، امکان استفاده حداکثری از نور طبیعی خورشید در فضاهای داخلی ساختمان وجود خواهد داشت. این موضوع می‌تواند مصرف انرژی را تا حد زیادی کاهش دهد.
  • عدم تحمیل بار اضافه روی ساختمان: وزن اصلی نمای کرتین وال روی استراکچر فلزی آن قرار دارد و مانند سایر نماها، به بدنه ساختمان فشاری وارد نمی‌کند.
  • هزینه نگهداری پایین: این نوع نما دارای استهلاک بسیار پایینی بوده و در صورت اجرای اصولی، هزینه نگهداری خیلی کمی دارد.

معایب اجرای نمای کرتین وال

نمای شیشه‌ای کریتن وال دارای معایبی نیز هست. اصلی‌ترین عیبی که می‌توان برای این نوع نمای ساختمان برشمرد، بالا بودن هزینه‌های پیاده‌سازی آن است. البته قیمت نما کرتین وال در مقایسه با بسیاری از نماهای مدرن ساختمانی پایین‌تر است، اما می‌توان گفت که نسبت به نماهای سنتی، هزینه بالاتری دارد.

یکی دیگر از محدودیت‌هایی که نمای شیشه‌ای کرتین وال دارد، لزوم استفاده از نیروهای متخص برای نصب این نما است. در واقع هر کسی نمی‌تواند به نصب نمای کرتین وال بپردازد، چون این کار کاملا تخصصی است و باید طبق اصول و با انجام محاسبات خاصی صورت بگیرد.

انواع نمای شیشه ای و قیمت اجرا و طراحی شیشه نما

انواع نمای شیشه ای کرتین وال

انواع نمای کرتین وال

انواع مختلفی از نمای کرتین وال وجود دارد که تقریبا تمام آنها دارای شیوه نصب مشابهی هستند. در تمام نماهای کرتین وال، شیشه‌ها را باید در فاصله بین لامل‌ها فیکس کنیم، اما این کار به شیوه‌های متفاوتی انجام می‌شود و در نهایت روی ظاهر نما نیز تاثیر می‌گذارد. انواع مختلف نماهای کرتین وال عبارتند از:

نمای کرتین وال فریم لس (Frameless)

همان‌طور که از نامش پیداست، این نوع نما از بیرون به شکلی دیده می‌شود که انگار بدون فریم است، اما در واقع این‌طور نیست. در نماهای فریم‌لس هم از چهارچوب‌های آلومینیومی برای فیکس کردن شیشه‌ها کمک می‌گیرند، اما در سطح خارجی نما از درپوش‌های فلزی استفاده نمی‌کنند. بجای این کار از چسب‌های مخصوص برای نصب کردن شیشه‌ها روی فریم استفاده می‌شود.

نمای اسپایدر چیست؟ اجرا و قیمت شیشه اسپایدر 1401

نمای کرتین وال فیس کپ (Face Cap)

در این نوع نمای شیشه‌ای، پس از نصب لامل‌های عمومی و افقی، شیشه‌ها روی آنها قرار می‌گیرند و سپس درپوش‌ها یا همان کپ‌های فلزی را در فاصله بین شیشه‌ها و محل اتصال آنها با فریم قرار می‌دهند. این درپوش‌ها دارای رنگ‌ها متنوع و اندازه‌های مختلفی هستند.

نمای سمی فریم لس (Semi Frameless)

نما سمی فریم لس در واقع ترکیبی از نمای فریم‌لس و فیس کپ است. بدین معنی که برای نصب شیشه‌ها هم از درپوش‌های فلزی و هم از چسب‌های مخصوص استفاده می‌شود. با توجه به ویژگی‌های بنا و طرح دلخواه نما، می‌توان یکی از جهت‌های عمودی یا افقی را با درپوش و جهت دیگر را با چسب روی فریم نصب کرد.

نمای یوچنل (U Channel)

نمای یوچنل هم یکی از زیرمجموعه‌های نمای فریم‌لس است. در این نما از فریم آلومینیومی دور شیشه استفاده نمی‌شود و به جای آن، از اسپیسرهای مخصوص شیشه استفاده کرده و قطعات را به‌صورت پازلی داخل آنها قرار می‌دهند. سپس با استفاده از چسب، قطعات شیشه را محکم می‌کنند.

نمای کرتین وال یونیتایز (Unitize)

در روش نمای کرتین وال یونیتایز پنل‌های نصبی در کارخانه آماده می‌شوند و شیشه‌ها درون قاب‌های آلومینیومی قرار می‌گیرند. سپس این پنل‌ها را برای نصب نهایی به محل مورد نظر انتقال می‌دهند. نمای Unitize بیشتر برای برج‌های بلند استفاده می‌شود و با اینکه استحکام بالایی دارد و از زیبایی خاصی هم برخوردار است، اما به دلیل هزینه بالا، در ساختمان‌های معمولی کمتر به سراغش می‌روند.

خرید و فروش انواع درب و پنجره ترمال بریک: بهترین قیمت پنجره آلومینیوم ترمال بریک 1401

نما کرتین وال شیشه ای

همان‌طور که گفتیم، نمای کرتین وال یکی از انواع نماهای شیشه‌ای است که زیبایی و جلوه فوق‌العاده‌ای دارد. در این نوع نما می‌توان از انواع شیشه‌های مات، دودی، دوجداره و چندجداره استفاده نمود. جنس شیشه انتخابی می‌تواند تا حد زیادی روی قیمت نما کرتین وال تاثیرگذار باشد.

لامل چیست

لامل چیست و چه ارتباطی با نمای کرتین وال دارد؟

لامل‌ها در واقع سازه‌ها و شاسی‌های آلومینیومی هستند که شیشه‌های نما را روی آنها نصب می‌کنند. لامل‌ها به‌صورت شبکه‌ای نصب می‌شوند و مجموعه‌ای از فریم‌های عمودی و افقی را تشکیل می‌دهند. لامل‌ها به شکلی ساخته می‌شوند که به‌راحتی در یکدیگر قفل شده و بتوان شیشه‌ها را در فضای خالی بین آنها قرار داد. نحوه طراحی و ساخت لامل‌ها نقش مهمی در عایق‌بندی کل نما دارد. لامل‌ها باید به‌گونه‌ای ساخته شوند که امکان استفاده از پلاستیک‌های مخصوص برای عایق‌بندی شیشه‌ها را فراهم کنند.

انواع مختلف لامل در نمای کرتین وال

بد نیست بدانید که لامل‌ها دارای انواع مختلفی هستند و با استفاده از آلومینیوم، فولاد و حتی چوب ساخته می‌شوند. البته لامل‌های آلومینیومی کاربرد بیشتری دارند و رایج‌تر هستند. این لامل‌ها مثل انواع چوبی، مشکل خوردگی در دراز مدت ندارند و همچنین برخلاف لامل‌های فولادی، بسیار سبک هستند. به همین دلیل مهندسان و کارشناسان ترجیح می‌دهند تا برای نمای کرتین وال از لامل‌های آلومینیومی استفاده کنند که هم وزن پایینی دارند و هم استحکام آنها بالا است.

پارتیشن اداری ارزان؛ قیمت اجرای پارتیشن اداری 1401

نمای کرتین وال چه تفاوتی با سایر نماها دارد؟

نمای کرتین وال به گونه‌ای نصب می‌شود که وزن شیشه‌ها کاملا روی سازه فلزی یا همان لامل‌ها قرار می‌گیرد. در نتیجه هیچ بار اضافه‌ای به ساختمان تحمیل نمی‌شود. بنابراین می‌توان گفت که این نما به‌طور کلی مستقل از بنای ساختمان است و حتی در صورت وقوع طوفان یا زلزله، نیروی اضافی را به ساختمان وارد نمی‌کند.

سایر نماهای ساختمانی که معمولا با سنگ، آجر یا چوب اجرا می‌شوند، دارای چنین مزیتی نیستند. این نماها به‌طور مستقیم روی بدنه ساختمان نصب شده و وزن خود را به وزن کل ساختمان اضافه می‌کنند.

یکی دیگر از تفاوت‌های نمای شیشه‌ای کرتین وال با سایر نماهای ساختمانی، عایق بودن آن در برابر حرارت، رطوبت و صدا است. همچنین استفاده از این نما در ساختمان باعث می‌شود که فضاهای داخلی دارای نورگیر بهتری باشند و از انرژی طبیعی خورشید بیشترین استفاده را کنند.

همان‌طور که گفتیم نماهای کرتین وال هم دارای انواع مختلفی هستند و به شیوه‌های متفاوتی نصب می‌شوند. برای مثال نماهای شیشه‌ای فریم لس زیبایی بیشتری را در نمای ساختمان ایجاد می‌کنند و تا حدی مدرن‌تر محسوب می‌شوند.

طراحی نما کرتین وال تهران توسط کارووین

کارووین یکی از شرکت‌های پیشرو در زمینه نصب انواع نماهای شیشه‌ای است. چنانچه نیاز به طراحی نما کرتین وال دارید، می‌توانید این کار را به متخصصین ما در شرکت کارووین بسپارید. کارشناسان ما در زمینه نصب انواع نماهای شیشه‌ای فریم‌لس و فیس کپ، بسیار با تجربه بوده و طراحی و اجرای پروژه‌های متعددی را در کارنامه خود دارند. جهت دریافت مشاوره و راهنمایی در خصوص طراحی نما کرتین وال تهران از سوی متخصصین ما، کافی است با شماره‌های درج شده در این وبسایت تماس حاصل فرمایید.

اجرای نمای کرتین وال تهران توسط کارووین

طراحی نما کرتین وال یکی از کارهای بسیار تخصصی است که نیاز به محاسبات مهندسی فوق‌العاده دقیقی دارد. اصولا نماهای شیشه‌ای به دلیل ویژگی‌های خاصی که دارند، باید از قبل کاملا طراحی شوند و کارهایی از قبیل برش قطعات انجام بگیرد. سپس همه قطعات در محل نصب نما، به نوعی سرهم‌بندی می‌شوند. چنانچه به دنبال نصب و اجرای نمای کرتین وال تهران انواع نماهای شیشه‌ای هستید، حتما با ما تماس بگیرید.

خرید و فروش انواع درب و قیمت پنجره دوجداره سال 1400 و 1401

قیمت نما کرتین وال در سال 1401 چند است؟

قیمت نما کرتین وال به عوامل متعددی وابسته است. هزینه متریال اصلی یعنی شیشه و لامل‌های آلومینیومی باید به‌طور جداگانه محاسبه شود. اتصالات و ابزارهای لازم برای نصب و عایق‌بندی نیز دارای هزینه مشخصی هستند. در کنار این موارد، باید به هزینه طراحی و اجرای نما هم اشاره داشته باشیم. نکته مهم در تعیین قیمت نما کرتین وال، جنس و کیفیت متریال مورد استفاده است. طبیعتا نوع شیشه‌ای که توسط کارفرما انتخاب می‌شود، می‌تواند تاثیر زیادی روی قیمت داشته باشد.

در مجموع برای اطلاع از قیمت نمای کرتین وال و دریافت راهنمایی‌های لازم در این زمینه می‌توانید از طریق شماره 02188086535 با کارشناسان ما در تماس باشید.

پنجره دوجداره کرتین وال چیست؟

پنجره دوجداره کرتین وال معمولا روی نماهای شیشه‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرد. این نوع پنجره نه‌تنها از زیبایی خاصی برخوردار است، بلکه به عنوان عایق قوی در برابر حرارت، رطوبت، گردوغبار و صدا عمل می‌کند.

مقطع کرتین وال چیست؟

یکی از ویژگی‌های مهمی که لامل‌ها دارند، سطح مقطع آنهاست. مقطع لامل‌ها توسط مهندسان به‌گونه‌ای طراحی و ساخته می‌شود که با داشتن شیارهای مناسب، بتوان آنها را در یکدیگر قفل کرد و شیشه‌ها را به دقت داخل لامل‌ها قرار داد.

انواع مختلف لامل

سوالات متداول درباره نمای کرتین وال

در این مقاله به معرفی کامل نمای شیشه ای کرتین وال پرداختیم و با ویژگی‌های مختلف آن آشنا شدیم. در ادامه تعدادی از سوالات متداول کاربران در همین زمینه را مطرح می‌کنیم و به‌طور خلاصه به آنها پاسخ خواهیم داد:

کرتین وال چیست؟

نمای کرتین وال یا همان نمای لامل، یکی از پرطرفدارترین نماهای شیشه‌ای است که ظاهری زیبا و مدرن به ساختمان‌ها می‌دهد. این نما علاوه بر اینکه استحکام بالایی دارد، وزن اضافه‌ای را روی بنا تحمیل نمی‌کند.

انواع نمای کرتین وال کدامند؟

کرتین وال دارای انواع مختلفی است که تنها در شیوه اجرا با یکدیگر فرق دارند. برخی از متداول‌ترین انواع این نما عبارتند از: نمای کرتین وال فریم‌‌لس، نمای فیس کپ، نمای یوچنل و غیره.

قیمت طراحی نمای کرتن وال چقدر است؟

طراحی نمای کرتین وال نیازمند محاسبات مهندسی پیچیده‌ای است که در صورت رخ دادن خطایی در آن، حتی امکان ریزش نما وجود خواهد داشت. برای اطلاع از قیمت طراحی نما کرتین وال، با شماره 02188086535 تماس بگیرید.

قیمت اجرای نمای کرتن وال چقدر است؟

عواملی مثل سطح خارجی ساختمان، جنس شیشه و لامل‌های مورد استفاده در نما، کیفیت اتصالات و ... در تعیین قیمت اجرای نما کرتین وال نقش دارند. جهت اطلاع دقیق از هزینه‌ها می‌توانید با شماره 02188086535 تماس بگیرید.

سخن پایانی

یکی از زیباترین نماهای ساختمانی، نما کرتین وال است. این نوع نما به‌طور سرتاسری با شیشه پیاده‌سازی می‌شود. در واقع پنل‌های شیشه‌ای داخل چهارچوب‌های فلزی قرار می‌گیرند که و از بیرون، ظاهری زیبا و مدرن پیدا می‌کنند. نمای کرتین وال دارای انواع مختلفی است که تفاوت‌های اصلی آنها به نوع اجرای نما مربوط می‌شود. چنانچه قصد طراحی نمای کرتین وال و یا اجرای نما کرتین وال را دارید یا می‌‌خواهید از قیمت نما کرتین وال مطلع شوید، می‌توانید از طریق شماره‌ درج شده در این وبسایت، با کارشناسان ما در کارووین تماس بگیرید.

5/5 - (1 امتیاز)

نویسنده

Karo

دیدگاه بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.